christmas spirit?

I morgon är det julafton men det känns mer som midsommar. Jag brukar alltid längta till julafton men nu känns det mer som att den kommer som en överraskning trots att jag redan köpt julklapparna och bakat pepparkakorna. Har jag växt upp eller har julkänslan bara gått vilse i år? Det är säkert snöns frånvaro som är anledningen till detta stora problem. Och anledningen till att det är så lite snö har antagligen något att göra med den globala uppvärmningen, dumma fabriker, olje förbrukare och rökare som fyller världen med koldioxid och andra skit saker. Högst upp på önskelistan: En vit jul.

i knew chuck bass had a sensitive side

Hej sitter eller ligger och kollar på gossipgirl, och chuck bass öppnar sig lite för första gången och till en stor förvåning, öppnar han sig för Daniel. Han är så sexig, även om det inte har något med saken att göra. Tittar du inte på gossipgirl just nu slå på femman och gör det då!



Annars har jag inte gjort så mycket idag, sovit länge, gjort fotbad och målat naglarna, en såkallad återhämtnings dag. Men nu ska jag göra klart mitt musikprojekt om musik genren house.

myskväll

Hej, kör myskväll ikväll, så det bli sköna kläder, are you smarter than a fifth-grader, posidon och en skål godis. Jag tycker om frågesportsprogram (<- are yous smarter than a fifth-grader) som får mig att känna mig så smart och allvetande. Så man måste ju skryta lite och säga att jag fick mvg på både historie provet och svenska arbetet. Men nu ska jag återgå till myset och dissa datan, så ha en trevlig kväll allihopa, det kommer jag iallafall att ha.

hello moto, motobile

-

pip


RSS 2.0